A
Barazim

KF Renova VS FC SHKUPI

 • Shtator 24, 2017 15:3017:15
 • Tetovë
0
H
Fitore

FC SHKUPI VS KF Skopje

 • Shtator 20, 2017 15:3017:15
 • Shkup
0
A
Fitore

KF Sileks VS FC SHKUPI

 • Shtator 17, 2017 15:3017:20
 • Kratovë
1
H
Fitore

FC SHKUPI VS KF Rabotniçki

 • Shtator 10, 2017 16:0017:45
 • Shkup
1
A
Disfatë

KF Pobeda VS FC SHKUPI

 • Gusht 26, 2017 16:3018:15
 • Prilep
1
H
Disfatë

FC SHKUPI VS KF Shkëndija

 • Gusht 21, 2017 17:0018:45
 • Shkup
3
A
Fitore

KF Zajazi VS FC SHKUPI

 • Gusht 16, 2017 17:0018:45
 • Kërçovë
4
H
Barazim

FC SHKUPI VS KF Akademija Pandev

 • Gusht 13, 2017 17:0018:45
 • Shkup
1

LOJTARËT DHE STAFI