blog-grid

Me ndeshjet e javës së 18-të, do të përmbyllet sezoni vjeshtor i kampionatit të Ligës së Par...

blog-grid

Skuadra e Shkupit ka përfunduar sezonin vjeshtor me disfatë, por duke mbetur në mesin e katër sk...

blog-grid

Shikueshmëria në ndeshjet futbollistike të Ligës së Parë në Maqedoni gjatë sezonit vjeshtor ...

blog-grid

Skuadra e Shkupit me një dark modeste i ka lëshuar në pushim futbollistët, të cilët me përkus...

blog-grid

Kur kanë mbetur vetëm edhe disa orë të ndërrimeve të vitit, kryesia e FC Shkupi ka uruar të g...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi i ka dhënë mundësinë për tu larguar nga skuadra futbollistit të repartit m...

blog-grid

Federata e Futbollit të Maqedonisë ka marrë vendim që këtë të diel në Shkup mos të zhvilloh...

blog-grid

Intervistë ekskluzive me kryetarin më të suksesshëm të LPFM, z.Ejup Ademi Një nga skuadrat që...

blog-grid

Ka ndërruar jetë ish-futbollisti dhe kapiteni i FC Shkupi (ish Slloga Jugomagnat), Esad Çollakovi...

blog-grid

Me rastin e muajit te bekuar te Ramazanit, kryetari i FC Shkupi Ejup Ademi, uron të gjithë besimta...