blog-grid

Ndeshja e xhiros së parë të sezonit të ri futbollistik në mes KF Vardarit nga Shkupi dhe FC Shk...

Tabela

blog-grid

Skuadra e Shkupit fillimin e sezonit ka orar mjaft të ngjeshur dhe nga java në javë ka ndeshje de...

blog-grid

Skuadra e Shkupit edhe në ndeshjen e tretë të këtij sezoni ka arritur të merr pikë ndaj Shkën...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi sot ka zhvilluar ndeshje kontrolluese me ekipin e KF Gostivari, në Gostivar, pa...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi tani është pajisur e veshje të reja, ndërsa në të gjitha pajisjet tani më...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi sot ka zhvilluar stërvitjen e fundit para ndeshjes së nesërme kundër KF Reno...

blog-grid

Në javën e 22-të të Ligës së Parë të Maqedonisë, kishte mjaft ndeshje interesante, ndërsa ...

blog-grid

Komisioni për Gara i Federatës së futbollit të Maqedonisë (FFM) ka ndryshuar orarin e ndeshjeve...