blog-grid

Klubi i futbollit Shkupi që nga fillimi i kampionatit ka treguar ambiciet e tij për hyrje në elit...

blog-grid

Ademi: Kërkojmë Ligën e Parë, por jo me çdo kusht. Ka ngelur edhe një ndeshje për t’u zhvil...

blog-grid

Janë rikthyer pas shumë vitesh te skuadra ku kanë bërë hapat e parë në lojën e futbollit dhe...

blog-grid

Ai është i kënaqur që pikërisht te skuadra e tyre të rinjëve ju jepet hapësirë, pasi sipas ...