blog-grid

Konferenca për shtyp

Kryetari i Komunës së Çairit, z.Izet Mexhiti, kryetari i F.C. Shkupi, Ejup Ademi, drejtori sporti...

blog-grid

Shkupi ndezi motorët

Ka ndezur motorët sot edhe skuadra e KF Shkupi, duke filluar dhe zyrtarisht përgatitjet për sezon...

blog-grid

Skuadra nga Çairi, F.C. Shkupi ka luajtur dhe miqësoren e parë të këtij viti, duke u përballur...

blog-grid

Komisioni për liçencim dhe verifikim pranë FFM-së, ka vërtetura ndryshimin e emrit të KF “Ko...

blog-grid

Në orët e hershme të së dielën ekspedita 30 anëtarësh e FC Shkupi është nisur për në Ohë...

blog-grid

Të nderuar miq dhe ju të gjithë dashamirë të futbollit, ndërsa në veçanti tifozë të FC Shk...

blog-grid

Ekspedita e FC Shkupi pasi që është akomoduar në Ohër, ku edhe po zhvillon fazën e dytë përg...

blog-grid

KF Shkupi sot ka zhvilluar ndeshjen e parë kontrolluese në Ohër ku edhe ka demoluar skuadrën e Z...

blog-grid

Sot edhe zyrtarisht FC Shkupi ashtu sikurse edhe kishte paralajmëruar më parë se do të ketë kar...

blog-grid

Të përzgjedhurit e trajnerit Zekirija Ramadani kanë pasur më shumë se 10 raste, kundrejt Pelist...