blog-grid

FC Shkupi është një nga ekipet e Ligës së Dytë që ka bërë blerjet më të mëdha të merkat...

blog-grid

Nga ekipi njoftojnë se koha e mirë që po mbretëron në vendin tonë, ka mundësuar që edhe stë...

blog-grid

Që në pjesën e parë futbollistët nga Çairi kanë treguar dominim duke sulmuar në shumë raste...

blog-grid

Para se të fillojë ndeshja futbollistike, kryesia e klubit ka përgatitur dhe një program, ku mes...

blog-grid

Me një ceremoni që e ka përcjellë prezantimi i përforcimeve dhe shpalosja e logos ndriçuese t...

blog-grid

Përgatitjet e rregullta dhe përforcimet që ka marrë KF Shkupi, pa dyshim se skuadrën e fusin n...

blog-grid

Duke mos shtuar presion ndaj stafit teknik dhe ekipit, ky ka qenë dhe qëllimi i kryesisë së ekip...

blog-grid

Derbi i xhiros së 16-të të Ligës së Dytë të Maqedonisë, në mes skuadrës së Dritës dhe Sh...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi nga e marta ka filluar me stërvitje intensive duke u fokusuar për ndeshjen e r...

blog-grid

Sot në zyrat e Federatës së Futbollit të Maqedonisë u bë tërheqja e shortit për arbitrat që...