blog-grid

Skuadra e FC Shkupi ka vazhduar me stërvitje të rregullta, duke shtuar edhe ritmin e punës, pasi ...

blog-grid

Ndeshja e parë kontrolluese, në mes seniorëve dhe të rinjve të FC Shkupit u mbyll me 8:0 për e...

blog-grid

Ekipi i FC Shkupit pasi dje ka zhvilluar dhe ndeshjen e parë kontrolluese, ku trajneri Ardian Nuhiu...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi për kundërshtar të parë në ndeshjen zyrtare kontrolluese, kishte ekipin mja...