ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Почитувани љубители на Шкупи

На овој пат тргнавме со надеж и цел да додадеме нови успеси во нашата славна историја, да ја почувствуваме поддршката на нашиот Шкупи, зеницата на градот Скопје, и нашата поддршка, како што ја имаме со децении, во нашите срца

РЕАКЦИЈА

Ја добивме веста дека Градот Скопје нуди финансиска помош за фудбалските клубови во Скопје и оваа вест ја примивме со големо задоволство и го цениме фактот што Град Скопје ги помага и поддржува клубовите кои го претставуваат градот, придонесувајќи

Срамота за судиата

Срам да ви е за победа и првенство освоено на овој начин. Ваквата победа е срамна за победничкиот тим. Ако тимот на Воска испадне со овој изгубен бод, ако ја загубиме титулата поради овие освоени бодови на овој начин,

Соопштение

По вчерашната реакција што ја споделивме за стадионот, адресираниот субјект се јави во нашиот клуб, велејќи ни: „Државата немаше моќ да ме извади одовде, вие ли ќе го направите тоа?. Оваа година минува, а ако сакате да го користите

ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

СЛЕДНИ

Натпревари

FC SHKUPI ВИДЕО

2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР