Klubi

Shkupi zyrtarizon kartelat vjetore

Sot edhe zyrtarisht FC Shkupi ashtu sikurse edhe kishte paralajmëruar më parë se do të ketë kartela vjetore për tifozë,

Shkupi ndezi motorët

Ka ndezur motorët sot edhe skuadra e KF Shkupi, duke filluar dhe zyrtarisht përgatitjet për sezonin pranveror. Trajneri Zekerija Ramadani

Konferenca për shtyp

Kryetari i Komunës së Çairit, z.Izet Mexhiti, kryetari i F.C. Shkupi, Ejup Ademi, drejtori sportiv, Visar Ganiu, trajneri Zekerija Ramadani,

  • 1
  • 2