HISTORIKU

K.F. Shkupi është themeluar nga dashamirët e futbollit në lagjen e parë urbane të Shkupit, Çair, në vitin 1927 me emrin K.F. Zafer. Pothuajse si shumë klube tjera atëkohë, klubi zhvilloi shumë ndeshje miqësore me klube që poashtu vinin nga regjioni i Shkupit. Kohë më pas, klubi zhvillonte ndeshje në Ligën e Shkupit (kategoria e qytetit), e më pas në ligën regjionale (kategori e themeluar nga klube të ndryshme të përqëndruara në pjesën jugore të Mbretërisë Jugosllave). Që nga fillimi i veprimit, klubi ka qenë vend ku lojtarët me prejardhje të ndryshme etnike mundeshin t’a gjejnë veten, më së shumti futbollist shqiptarë dhe turq, por jo vetëm. Poashtu ka pas lojtarë të përkatësisë boshnjake, rome dhe maqedone.

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!