Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Right-Back
Born (age)
16.06.2000
Height
1, 75
Weight
71
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!