Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Left-Back
Born (age)
23.09.1991
Height
1, 81
Weight
73
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
KF Vardar

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!