Shtetësi
gam Gambia
Pozicion
Centre-Forward
Born (age)
17.08.1998
Height
1, 86
Weight
75
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!