Shtetësi
aze Azerbajxhan
Pozicion
Centre-Back
Born (age)
22.08.1992
Height
1. 92
Weight
84
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
Neftchi Baku

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!