Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Centre-Back
Born (age)
29.08.1997
Height
1, 86
Weight
78
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!