Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Left Winger
Born (age)
17.12.1995
Height
1, 78
Weight
71
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!