Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Right-Back
Born (age)
31.07.1993
Height
1, 77
Weight
71
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
KF Rabotniçki, KF Sileks

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!