Shtetësi
tur Turqi
Pozicion
Midfielder
Born (age)
18.03.2001
Height
1. 69
Weight
64
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!