Shtetësi
crc Kosta Rika
Pozicion
Central Midfield
Born (age)
26.04.1995
Height
1. 70
Weight
62
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!