Shtetësi
sen Senegal
Pozicion
Left Winger
Born (age)
01.01.1995
Height
1, 77
Weight
70
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!