Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Goalkeeper
Born (age)
24.02.1995
Height
1,85
Weight
82
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
KF Vardar

2

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!