Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Left Winger
Born (age)
04.03.1995
Height
1, 82
Weight
73
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
KF Renova

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!