Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Right Winger
Born (age)
20.02.2000
Height
1. 81
Weight
76
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
KF Shkëndija, KF Vardar

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!