Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Goalkeeper
Born (age)
17.09.1988
Height
1.88
Weight
80
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Goalkeeper

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!