Shtetësi
sen Senegal
Pozicion
Defensive Midfield
Born (age)
15.11.2000
Height
1. 84
Weight
75
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!