Shtetësi
bra Brazil
Pozicion
Centre-Back
Born (age)
24.06.1994
Height
1. 87
Weight
76
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!