Shtetësi
mkd North Macedonia
Pozicion
Central Midfield
Born (age)
18.01.1997
Height
1, 82
Weight
70
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
FC SHKUPI, KF Vardar

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!