Shtetësi
cro Kroaci
mkd North Macedonia
Pozicion
Defensive Midfield
Born (age)
15.08.1997
Height
1, 81
Weight
70
Ekipi i Tanishëm
FC SHKUPI
Ekipe të Dikurshëm
KF Makedonija Gj.P.

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!