1 - 0
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Ligë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
10 Nëntor, 2018 1:00 pm NFL 2018/2019 14 90'

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!