1 - 0
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Me Kohë të Plotë
26 Gusht, 2018 4:30 pm 90'

Ground

Stadion Kukush - Turnovë
A4 189, Turnovo, Macedonia (FYROM)

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!