1 - 0
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
8 Maj, 2019 4:30 pm 2018/2019 33 90'

Ground

Stadiumi Gjorçe Petrov

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!