2 - 2
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
17 Shkurt, 2019 2:00 pm 2018/2019 19 90'

Përfundime

ClubGoalsGoals
KF Sileks22
FC SHKUPI22

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!