1 - 0
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
16 Mars, 2019 2:30 pm 2018/2019 23 90'

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!