0 - 1
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Me Kohë të Plotë
30 Qershor, 2019 5:00 pm 90'

Përfundime

ClubGoals
0
FC SHKUPI1

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!