3 - 3
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Me Kohë të Plotë
11 Korrik, 2019 3:30 pm 90'

Ground

Gyumri City Stadium
Ozanyan St, Gyumri, Armenia

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!