1 - 1
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
4 Mars, 2018 2:00 pm 22 90'

Ground

"Boris Trajkovski" - Maxhari
Madzhari, Skopje, Macedonia (FYROM)

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!