1 - 1
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
6 Maj, 2018 4:30 pm 33 90'

Ground

Stadiumi i Hekuranës (Stadion Zhelezarnica)
16-ta Makedonska Brigada 16-та Македонска Бригада, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!