2 - 0
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
27 Shtator, 2020 3:00 pm 2018/2019 7 90'

Ground

Stadiumi i Qytetit Strugë
Партизанска, Struga III, Struga, Municipality of Struga, Southwestern Region, 36330, North Macedonia

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!