Disgrace to the referees

May both victory and championship like this go down to earth. Such a victory is very embarrassing for the winning team. If the Voska football team falls out of the league with this lost point, if we lose the…

Announcement

When we bought this club, we had great ideals and goals. We continue to walk on this path where we still have goals and ideals. However, some things stuck with us. The right of use of the stadium is…

Grumbullimi i parë me 31 maj në Çair

Pas përfundimit të sezonit të rregullt, tani të gjithë futbollistët dhe stafi i trajnerëve janë në pushim. Por sikurse po kalojnë ditët, meqë ekipi ka rezervuar garat në ndeshjet kualifikuese të Ligës së Konferencës, shumë shpejt duhet ekipi të…
2021/22

CHAMPION OF NORTH MACEDONIA

1998/99

CHAMPION OF MACEDONIA

1999/00

CHAMPION OF MACEDONIA

2000/01

CHAMPION OF MACEDONIA

1995/96

MACEDONIAN CUP WINNER

1999/00

MACEDONIAN CUP WINNER

2003/04

MACEDONIAN CUP WINNER

SPONSOR