Adetunji Sunday – Sportisti i vitit 2022

Shpërndaje:

Adetunji Sunday është përzgjedhur sportisti i vitit 2022LPFM,
ku në 28 paraqitje për klubin tonë arriti të shënojë 20 gola dhe regjistroi 8 asiste.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT