KRYESIA

Olgun Aydin

PRONAR DHE PRESIDENT

Suat Alija

ZËVENDËSPRESIDENT

Mesut Bozkurt

CEO

Omer Bunjaku

ANËTAR I BORDIT

Emir Shabani

MENAXHER I PËRGJITHSHËM

Jane Nikoloski

Menaxher dhe koordinator i akademisë
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT