Olgun AYDIN URON FESTAT E FUNDVITIT

Uroj që viti i ri të sjellë lumturi dhe paqe në mbarë botën dhe shërim për të gjithë të sëmurët.Shpresoj që të jetë një vit shumë i mirë për gjithë komunitetin dhe klubin tonë. Ne po i hapim derën

LIGA E PARË E FUTBOLLIT NË MAQEDONINË E VERIUT

ndeshjet e radhës

ndeshjet e fundit

FC SHKUPI VIDEO

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT