ПРЕТСЕДАТСТВОТО

Olgun Aydin

СОПСТВЕНИК И ПРЕТСЕДАТЕЛ

Suat Alija

ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАТЕЛ

Mesut Bozkurt

CEO

Omer Bunjaku

ЧЛЕН НА УПРАВНИОТ ОДБОР

Emir Shabani

ГЛАВЕН МЕНАЏЕР

Jane Nikolovski

МЕНАЏЕР И КООРДИНАТОР НА АКАДЕМИЈАТА
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР