ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2023
Табела 2022
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2022
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2021
Табела 2021
ТАБЕЛА
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2020
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2019
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР