ВЕСТИ

Соопштение

По вчерашната реакција што ја споделивме за стадионот, адресираниот субјект се јави во нашиот клуб, велејќи ни: „Државата немаше моќ да ме извади одовде, вие ли ќе го направите тоа?. Оваа година минува, а ако сакате да го користите

Прочитај повеќе »

Соопштение

Кога го купивме овој клуб, имавме одлични идеи и цели. Продолжуваме да бидеме на истиот пат, со исти идеи и цели. Сепак, сме заглавени на неколку работи. Правата за користење на стадионот не му припаѓаат на клубот, додека има

Прочитај повеќе »

Гоце Седлоски ќе остане запаметен како шампионски тренер во нашиот тим

Секогаш ќе бидете запаметени со почит и лубов во овој клуб, тренер шампион. Вратите на овој клуб ке бидат секогаш отворени за вас, ние сме благодарни за убавите моменти што ни ги овозможивте.

Прочитај повеќе »

БЛАГОДАРИМЕ ГОЦЕ

Во моментов се решивме да се разделиме со нашиот почитуван тренер кој по 20 години го направи нашиот тим шампион и направи многу добри работи и успешни достигнувања. По средбата што ја имавме со тренерот Гоце, решивме „Да ги

Прочитај повеќе »

На јавноста и презентираме низ што помина нашиот клуб од почетокот на сезоната (ВИДЕО)

  ОБЈАСНУВАЊЕ ОД ПОЧЕТОКОТ НА СЕЗОНАТА СЕ ИГРААТ ИГРИ ВРЗ НАС На почетокот на годината почнавме со многу интензивна европска авантура и за жал се вративме од вратите на европските групи. Ја започнавме лигата со овој ментален колапс и

Прочитај повеќе »

Соништа и предизвици: Патот до величината за ФК Шкупи

Човекот пред да почне со работа прво прави планови и сонува за таа работа, овој пат го започнавме и со соништата за ФК Скопје. Нашите соништа не се мали и чекор по чекор се движиме кон овие соништа. Се

Прочитај повеќе »

Јане Николовски е назначен менаџер во спортскиот дел од клубот

Ви го најавуваме најновото засилување на менаџерскиот тим на нашиот клуб. Станува збор за поранешниот голман на нашиот клуб Јане Николовски, кој ќе ја има улогата менаџер во спортскиот дел од клубот. Јане Николовски беше голман на ФЦ ШКУПИ

Прочитај повеќе »

Наумовски: Победа против Шкендија не е важна, ако не ја освоиме Силекс

Сите во клубот добро знаевме што и колку ќе ни значи овој натпревар, се подготвувавме речиси два месеца за него, како во Македонија, така и во Анталија! Се покажа на терен дека сме работеле супер на подготовките, дека сме

Прочитај повеќе »
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР