Aleksovski ka këputur ligamentin, i gjithë klubi në mbështetje

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Skuadra e FC Shkupit do të mbetet pa portierin e parë Igor Aleksovki, i cili gjatë seancës stërvitore të ditës së martë në Antali, kishte marrë një lëndim serioz, ndërsa informacionet e para që në Turqi ku edhe u bënë ekzaminimet treguan se mundë të jetë më e keqja, këputja e ligamenteve.

Por në konsultime me ekspertët mjekësor  u vendos që Aleksovski të kthehet në Shkup për kontrolle të detajuara. Dhe sot kur të gjithë prisnim lajme të mira, u konfirmua ajo që ishte thënë edhe më herët në Turqi, se Igori ka të këputur ligamentin e gjurit të djathtë dhe do të duhet që të ketë ndërhyrje kirurgjike në te. Kjo do të thotë me automatizëm se Aleksovski nuk do të mundë të rikthehet për së paku 6-8 muaj dhe ka humbur sezonin pranveror.

 

Artikuj

Të ngjashme