ANULOHEN NDESHJET PËR KUPË

Shpërndaje:

Ju informojmë që për shkak të tragjedisë që ndodhi në orët e mëngjesit, në Bullgari, ku një autobus me udhëtarë nga vendi ynë, kaplohet nga zjarri dhe aty humbën jetën rreth 46 persona dhe 7 të tjerë mbeten të lënduar, Federata e futbollit të Maqedonisë së Veriut, ka vendosur që ndeshjet e kupës ti anulojë dhe të njëjtat të shtyhen për javën tjetër.

Ne qëndrojmë afër familjarëve dhe ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta dhe shërim të shpejtë të lënduarve tjerë.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT