Anulohet për të dielën java e 22-të

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Ndeshjen e ardshme FC Shkupi në kuadër të javës së 22-të, kundër Rabotniçkit, do të zhvillojë më 4 mars, e jo më 28 shkurt siç ishte e paraparë dhe e lajmëruar më parë. Shkas për prolongimin është urdhëri që vjen nga Federata e Futbollit të Maqedonisë, e cila ka vendosur që të gjitha ndeshjet e javës së 22-të të zhvillohen në fundjavë, ose më saktë më 4 mars. Në këto kushte, ndeshja e ardhshme me Rabotniçkin, do të zhvillohet më 4 mars, në stadiumin “Boris Trajkovski”, me fillim në orën 14.00.

Artikuj

Të ngjashme