Aslan AYDIN vëllau I presidentin tonë Olgun AYDIN

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Aslan AYDIN vëllau I presidentin tonë Olgun AYDIN sot është ndarë nga jeta pas një sëmundje.

Shprehim ngushëllime presidentit dhe familjes AYDIN, urojm qe zoti te mëshiroj te ndjerin Aslan AYDIN.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT