Darko Ilievski dhe Stefan Mitrev nënshkruan kontratë me klubin deri në fund të sezonit.

Shpërndaje:

Me kënaqësi prezantojmë para jush dy prurjet e reja në klubin tonë, Darko Ilievski dhe Stefan Mitrev.

Që të dy nënshkruan kontratë me klubin deri në fund të sezonit.

Vazhdojmë fuqishëm drejt qëllimit!

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT